Reikės:
1,6 kilogramo žiedinio kopūsto;
1 kilogramo faršo;
500 gramų Mocarelos sūrio;
2 svogūnų;
4 skiltelių česnako;
2 šaukštų alyvuogių aliejaus;
šiek tiek druskos;
šiek tiek pipirų;
šiek tiek paprikos miltelių;
šiek tiek petražolių.
Užpilui:
200 gramų grietinės;
2 kiaušinių;
pagal skonį druskos;
pagal skonį pipirų.
Gaminimas
Pirmiausia žiedinį kopūstą nuplauname, supjaustome žiedynais, sudedame į pasūdytą verdantį vandenį. Tada uždengiame dangtį ir paliekame pastovėti maždaug 7 minutėms. Paskui nupilame vandenį ir nuvarviname.
Svogūną bei česnakus supjaustome ir šiek tiek apkepame keptuvėje. Sudedame faršą, druską, pipirus, paprikos miltelius ir petražoles. Kepame maždaug 7–8 minutes.
Kepimo formą išklojame kepimo popieriumi, sudedame faršą, užbarstome pusę sutarkuotos Mocarelos sūrio, užpilame kiaušinį išplaktą su grietine. Sudedame žiedinį kopūstą, šiek tiek paspaudžiame iš viršaus rankomis ir užbarstome likusią sutarkuotą Mocarelą.
Kepame iki 190–200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 25–35 minutes.