Šeštadienis, 21 gruodžio, 2024
Daugiau
    PagrindinisNamaiTroškinti bulvių ir varškės kukuliai

    Troškinti bulvių ir varškės kukuliai

    Reikės

    5–6 bulvių;

    200 gramų varškės;

     2 kiaušinių;

    2 šaukštų krakmolo;

    druskos;

    pipirų;

    2–3 šaukštų grietinės;

    Aliejaus.

    Gaminimas

    Pirmiausia bulves nuskuskime, tuomet sutarkuokime jas burokine trintuve.

    Varškę sumaišykite su kiaušiniais, krakmolu bei prieskoniais.

    Tada varškę įmaišykime į bulvių tarkius.

    Iš masės padarykime norimo dydžio kukulius ir apkepkime juos keptuvėje, į kurią įpilta šlakelis aliejaus.

    Po to sudėkime į puodą, įpilkime šiek tiek vandens, dėkime grietinę, prieskonius ir troškinkime maždaug 15–20 minučių.

    Skanaus!

    PARAŠYKITE KOMENTARĄ

    Prašome parašykite savo komentarą
    Prašome parašykite savo vardą

    SAVAITĖS SKAITOMIAUSI

    spot_img

    SAVAITĖS CITATA

    Šventasis Raštas, Naujasis Testamentas, Jn 8, 1–11

    „Kas iš jūsų be nuodėmės, tegu pirmas sviedžia į ją akmenį“. Laimos Grigaitytės nuotrauka.

    RENGINIAI

    spot_img
    spot_img
    spot_img