Šeštadienis, 21 gruodžio, 2024
Daugiau
    PagrindinisNamaiRūkytos vištienos ir grybų salotos

    Rūkytos vištienos ir grybų salotos

    Reikės:

    200 gramų rūkytos vištienos;

    150 gramų šviežių agurkų;

    150 gramų marinuotų grybų;

    1 mažo svogūno;

    4 virtų kiaušinių;

    majonezo arba grietinės;

    druskos;

    maltų juodųjų pipirų;

    svogūnų laiškų;

    petražolių (galima dėti ir kitus žalumynus).

    Gaminimas. Iš pradžių susmulkiname grybus bei svogūną, pakepiname šiek tiek ir atvėsiname.

    Tada vištieną bei agurką supjaustome plonais šiaudeliais, kiaušinius sutarkuojame, žalumynus sukapojame.

    Tuomet salotas sluoksniuojame: vištiena, agurkas, grybų bei svogūnų masė, žalumynai ir kiaušiniai.

    Kiekvieną sluoksnį pertepame majonezu, pagal skonį padruskiname bei papipiriname.

    Jei norisi, galima papuošti pagal savo fantaziją. Skanaus!

    1 KOMENTARAS

    PARAŠYKITE KOMENTARĄ

    Prašome parašykite savo komentarą
    Prašome parašykite savo vardą

    SAVAITĖS SKAITOMIAUSI

    spot_img

    SAVAITĖS CITATA

    Šventasis Raštas, Naujasis Testamentas, Jn 8, 1–11

    „Kas iš jūsų be nuodėmės, tegu pirmas sviedžia į ją akmenį“. Laimos Grigaitytės nuotrauka.

    RENGINIAI

    spot_img
    spot_img
    spot_img