Reikės:
200 gramų rūkytos vištienos;
150 gramų šviežių agurkų;
150 gramų marinuotų grybų;
1 mažo svogūno;
4 virtų kiaušinių;
majonezo arba grietinės;
druskos;
maltų juodųjų pipirų;
svogūnų laiškų;
petražolių (galima dėti ir kitus žalumynus).
Gaminimas. Iš pradžių susmulkiname grybus bei svogūną, pakepiname šiek tiek ir atvėsiname.
Tada vištieną bei agurką supjaustome plonais šiaudeliais, kiaušinius sutarkuojame, žalumynus sukapojame.
Tuomet salotas sluoksniuojame: vištiena, agurkas, grybų bei svogūnų masė, žalumynai ir kiaušiniai.
Kiekvieną sluoksnį pertepame majonezu, pagal skonį padruskiname bei papipiriname.
Jei norisi, galima papuošti pagal savo fantaziją. Skanaus!
Atrodo labai gardžiai, dėkoju už receptą, būtinai bandysiu 🙂