Produktai:
bulvės: 3 (virtos);
kiaušiniai: 3 (kietai virti);
virta vištienos filė: poros gabaliukų (~300 gramų);
tarkuotas fermentinis sūris: ~100 gramų;
marinuoti agurkėliai: keleto;
svogūnai: 1 (~70 gramų);
mėgstamas majonezas: ~100 gramų;
druska ir pipirai (arba kiti mėgstami prieskoniai);
graikiniai riešutai ir svogūnų laiškai: papuošimui (arba porai, vietoj svogūnų laiškų).
Iš pradžių virtas bulves ir kiaušinius sutarkuokite burokinės tarkos pagalba. Tada fermentinį sūrį taip pat sutarkuokite. Mažais kubeliais supjaustykite vištieną, svogūnus ir agurkus. O tuomet viską dėliojame sluoksniais:
1-as sluoksnis – virtos ir stambia tarka smulkintos bulvės,
2-as sluoksnis – smulkintas svogūnas,
3-ias sluoksnis – virta ir susmulkinta vištiena (pusė kiekio),
4-as sluoksnis – kubeliais supjaustyti marinuoti agurkėliai,
5-as sluoksnis – smulkinta vištiena (antra pusė kiekio),
6-as sluoksnis – smulkiai sutarkuotas sūris,
7-as sluoksnis – burokinės tarkos pagalba susmulkinti kiaušiniai.
Kiekvieną sluoksnį patepkite šaukštu majonezo ir pabarstykite prieskoniais. Baigę sluoksniuoti „ananasą“ aptepkite mėgstamu majonezu. Papuoškite graikiškais riešutais bei padarykite “uodegą” iš svogūno laiškų. Skanaus!