Sekmadienis, 22 gruodžio, 2024
Daugiau
    PagrindinisNamaiMinkščiausias vištienos šašlykas, marinuotas su svogūnais ir majonezu

    Minkščiausias vištienos šašlykas, marinuotas su svogūnais ir majonezu

    Reikės:

    1 nemažo viščiuko:;

    4 svogūnų;

    „Santa Maria“ šašlykų prieskonių;

    2 valgomųjų šaukštų majonezo;

    125 mililitrų 9% acto.

    Pirmiausia viščiuką supjaustykite gabalais. Svogūnus sutarkuokite arba susmulkinkite smulkintuvu. Į dubenį dėkite viščiuko gabaliukus, berkite prieskonius, dėkite svogūnus, majonezą, pilkite actą bei viską labai gerai išmaišykite.

    Tuomet uždenkite bei palikite šaldytuve maždaug parai marinuotis.

    Po to maukite ant iešmų bei kepkite ant gerai įkaitintų žarijų, vis vartydami, kol visiškai iškeps. Iš bėdos galima kepti ir orkaitėje, jei nėra galimybės išsikepti lauke. Patiekite su mėgstamu garnyru ir skanaukite!

    Ankstesnis straipsnis
    Kitas straipsnis

    1 KOMENTARAS

    PARAŠYKITE KOMENTARĄ

    Prašome parašykite savo komentarą
    Prašome parašykite savo vardą

    SAVAITĖS SKAITOMIAUSI

    spot_img

    SAVAITĖS CITATA

    Šventasis Raštas, Naujasis Testamentas, Jn 8, 1–11

    „Kas iš jūsų be nuodėmės, tegu pirmas sviedžia į ją akmenį“. Laimos Grigaitytės nuotrauka.

    RENGINIAI

    spot_img
    spot_img
    spot_img