Reikės:
1 nemažo viščiuko:;
4 svogūnų;
„Santa Maria“ šašlykų prieskonių;
2 valgomųjų šaukštų majonezo;
125 mililitrų 9% acto.
Pirmiausia viščiuką supjaustykite gabalais. Svogūnus sutarkuokite arba susmulkinkite smulkintuvu. Į dubenį dėkite viščiuko gabaliukus, berkite prieskonius, dėkite svogūnus, majonezą, pilkite actą bei viską labai gerai išmaišykite.
Tuomet uždenkite bei palikite šaldytuve maždaug parai marinuotis.
Po to maukite ant iešmų bei kepkite ant gerai įkaitintų žarijų, vis vartydami, kol visiškai iškeps. Iš bėdos galima kepti ir orkaitėje, jei nėra galimybės išsikepti lauke. Patiekite su mėgstamu garnyru ir skanaukite!
Labai skanus šašlykas, dėkoju už receptą