Reikės:
kiaulienos (400 g),
bulvių (6–7 vnt.),
vienos morkos,
saldžiosios paprikos,
svogūno,
česnako (4–5 skiltelių),
pusės cukinijos,
pievagrybių (7–8 vnt.),
Pekino kopūsto storosios dalies lapų (4–5 vnt.),
saliero,
prieskoninių žolelių,
maltų juodųjų pipirų,
lauro lapelių,
druskos,
majonezo (2 šaukštų),
grūdėtų garstyčių (2 šaukštelių),
aliejaus.
Įkaitintoje keptuvėje pakepiname kiaulienos gabalėlius, užberiame prieskonių mėsai, maltų juodųjų pipirų, įmetame rozmarino šakelę. Kol kepa mėsa, susmulkiname daržoves, pievagrybius, ant daržovių užpilame truputį aliejaus, įdedame pora šaukštų majonezo, grūdėtų garstyčių, prieskoninių žolelių, smulkinto saliero, šiek tiek druskos ir viską ranka gerai išmaišome. Į kepimo rankovę sudedame pakepintą kiaulieną, įmetame lauro lapų ir viską užklojame daržovių ir prieskonių mišiniu. Kepame orkaitėje 240 laipsnių temperatūroje apie valandą. Kol troškinasi mūsų gaminys, pasigaminame salotų. Aš paruošiau žalių žirnelių, Pekino kopūsto, alyvuogių ir svogūno laiškų salotas, uždėdamas gerą šaukštą majonezo. Kaip ten su tomis kalorijomis? Kas troškinį gamins pirmą kartą, primenu, kad kepimo rankovės valgyti nereikia (juokauju). Skanaus!
I must say you have hi quality content here. Your blog can go viral.
You need initial traffic only. How to get it? Search for; Miftolo’s tools go viral