Reikės:
krevečių (300 gramų),
česnako (2 skiltelių),
imbiero šaknies (2 centimetrų ilgio),
vištienos arba daržovių sultinio (500 mililitrų),
raudono kario pastos (1 šaukšto),
azijietiškų makaronų (100 gramų),
kokoso pieno (200 mililitrų),
citrinos sulčių (1 šaukšto),
aliejaus šlakelio,
druskos pagal skonį,
maltų pipirų pagal skonį,
šviežios kalendros (nėra būtina).
Pirmiausia užvirkite puode sultinį.
Per tą laiką, kol užvirs, keptuvėje įkaitinkite aliejų bei dėkite krevetes. Pakepinkite kelias minutes. Šalia sudėkite išspaustas česnako skilteles, sutarkuotą imbierą ir kario pastą bei pakepinkite dar kelias minutes.
Tuomet į verdantį sultinį sudėkite keptuvės turinį bei azijietiškus makaronus. Pavirkite kelias minutes. Supilkite kokosų pieną bei citrinos sultis. Pagardinkite druska ir pipirais.
Patiekdamos užbarstykite susmulkinta kalendra. Taip pat, jeigu norisi, patiekiant galima įdėti laimo arba citrinos skiltelę. Skanaus!