Pagrindinis > Regione > Kultūra > „Parke klaidžioja švieselės“

„Parke klaidžioja švieselės“

Spalio 18 dienos pavakare Sūduvos kultūros centre, įsikūrusiame Vilkaviškio savivaldybės Paežerių dvare, jo darbuotojų rūpesčiu lankytojų laukė užburiantis savo vaizdais, mistinio paslaptingumo kupinas, tradicinis moliūgų žibintų vakaras „Parke klaidžioje švieselės“.

Rudenėliui žengiant vis gilyn žiemužės link, trumpėjant dienoms bei ilgėjant vakarams žmogui taip norisi jaukumo, šilumos ir šviesos. Visa tai galima buvo rasti pabuvojus penktadienio vakarą Paežerių dvare. Čia magiškų švieselių, mistinių instaliacijų ir lazerių pasaulis atsivėrė ne vieno  Lietuvai svarbaus istorinio vyksmo liudininko Paežerių dvaro bei parko erdvėse.

 Įvairaus amžiaus lankytojai, nepatingėję pabuvoti Paežeriuose, turėjo galimybę pasigrožėti parke rudenėjančių liepų alėjų spalvomis ir takais apgaubtais stebuklingomis klaidžiojančiomis švieselėmis, galėjo sutikti gerąsias požemių karalystės raganas, o stebuklingame namelyje vaikų laukė pasakų senelė. Tačiau didžiausią įspūdį visiems vis tik paliko labai įspūdingos ir būtent Paežerių dvarui sukurtos lazerių kompozicijos.

Pasigėrėkite ir jūs mistiniais penktadienio vakaro vaizdais iš Paežerių dvaro perteiktais  Kęstučio Inkratos bei Egidijaus Bendoraičio nuotraukose. O Sūduvos kultūros centro direktorė Odeta Riklienė padėką už puikų renginį savo kolektyvui išreiškė tokiais žodžiais: „Džiaugiuosi pavykusiais moliūgų žibintų vakarais „Parke klaidžioja švieselės“ ir tikiu, jog geros emocijos, puiki nuotaika ir užburiantys vaizdai lydėjo visus, kurie šį savaitgalį aplankė Paežerių dvarą. Dėkoju savo šauniam kolektyvui, kad visi kartu su užsidegimu, kantrybe ir atsidavimu sukūrė grožį ir akimirkos žavesį. Ačiū Kristinai, Kęstučiui, Lionei, Aidai, Aldonai, Tomui, Andriui, Arvydui, Daivai, Laurai, Vytautui, Gintautui, Aušrai, Elenai, Kristinai, Vaidai, Aldonai, Virginijai, Astai, Virginijai, Aksanai. Jūs esate šaunuoliai, nes mums pavyko sukurti dar įspūdingesnį renginį nei pernai.

Sūduvos kultūros centro kolektyvas lightbox gallery phpby VisualLightBox.com v6.1

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

TAIP PAT SKAITYKITE