Pagrindinis > Regione > Jaunimas > Marijampolėje antrą kartą praūžė „Ekstremali naktis“

Marijampolėje antrą kartą praūžė „Ekstremali naktis“

Penktadienį griausmingai nuaidėjo auto, moto, paspirtukų bei BMX sporto entuziastus vienijanti „Ekstremali naktis“. Asociacija „Jaunimas YRA“ tokio tipo renginį Marijampolėje organizuoja antrą kartą ir neketina sustoti.

Organizacija džiaugiasi, kad šiais metais pavyko pritraukti ir jaunesnius bendruomenės narius – renginį atidarė paspirtukų pasirodymas Skate parke, triukus rodę dalyviai –  12-14 metų jaunuoliai, neabejingi šiam sportui.

Vėliau renginys persikėlė į Kultūros centro aikštelę, kur jau antrus metus iš eilės savo meistriškumą demonstravo BMX dviratininkai iš Latvijos „Green trials“. Jie savo pasirodymuose aktyviai įtraukia ir renginio stebėtojus, todėl triukai buvo atliekami ne tik su rampomis – tokiu būdu juos stebintys galėjo labiau įsijausti ir pajusti visas emocijas iš arti.

Pasirodymų dalį vainikavo motoakrobatikos šou, kurį atliko tikri šio sporto virtuozai: Paulius Labanauskas, Irmantas Jasevičius ir Paulius Gecevičius. Gaudžiantys motociklai, daug dūmų – visa tai renginyje dalyvavusiems suteikė dar stipresnį adrenalino jausmą.

Šiais metais pirmą kartą buvo aktyviai įtraukti ir automobiliams neabejingi marijampoliečiai ir miesto svečiai. Kartu su automobilių bendruomenėmis „Miami BMW Club“ ir „Night Shifters“ organizatoriai sukvietė senų, išpuoselėtų ir įdomių automobilių savininkus „Show off“ programoje, kurioje buvo galima pasigėrėti išskirtiniais automobiliais. Renginio kulminacija – „Night ride“ dalis, kurioje dalyvavo per 30 automobilių. Aikštelėje susirinkę automobilių savininkai turėjo galimybę varžytis įvairiose rungtyse, tokiose kaip automobilių limbo, garsiausias išmetimas ir dar daugiau.

„Smagu matyti, kad Marijampolėje turime auto kultūrą palaikančių žmonių, o dar smagiau – juos visus suburti į vieną renginį. Kuris laikas ir pats dalyvauju auto renginiuose kituose miestuose ir jau nuo tada svajojau kažką panašaus surengti Marijampolėje. Džiaugiamės, kad pavyko užmegzti ryšius ir su auto klubais, kurie noriai bendradarbiavo. Tikiuosi, jog pavyks tai pakartoti dar ne kartą“ – įspūdžiais dalijasi „Jaunimas YRA“ valdybos narys Justas Mažėtis.

Organizatoriai dėkoja renginio rėmėjams ir visiems prisidėjusiems prie šio renginio bei tiki, kad ateityje tokio tipo renginių bus dar ne vienas, o kiekvienas jų augs ir pritrauks dar daugiau ekstremalaus sporto entuziastų.

lightbox gallery phpby VisualLightBox.com v6.1

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

TAIP PAT SKAITYKITE