Pagrindinis > Namai > Būstas > Kas yra diena-naktis roletai ir kaip jie veikia?

Kas yra diena-naktis roletai ir kaip jie veikia?

Ar domitės diena-naktis roletais? Kaip jie veikia? Diena-naktis roletai – novatoriškas gaminys, išpopuliarėjęs dėl savo daugiafunkciškumo ir estetikos. Būdingas šių roletų bruožas – horizontalios juostelės iš dviejų tipų audinių: viena jų yra permatoma ir praleidžia šviesą, o kita – nepermatoma ir blokuoja šviesą. Dėl šios priežasties roletai diena-naktis leidžia reguliuoti į patalpą patenkančios šviesos kiekį ir privatumo lygį.

Dieninių ir naktinių žaliuzių veikimo mechanizmas pagrįstas kintamu audinių juostelių išdėstymu. Dienos metu, kad būtų užtikrintas geras patalpos apšvietimas, vartotojas gali išdėstyti juosteles taip, kad jos persidengtų, o tai leidžia saulės šviesai prasiskverbti pro šviesą praleidžiantį audinį. Taip galėsite mėgautis natūraliu apšvietimu, išlaikydami pakankamą privatumo lygį.

Kai reikia didesnio privatumo jausmo ar apsaugos nuo intensyvių saulės spindulių, dieninių ir naktinių roletų juosteles galima išdėstyti pakaitomis. Toks išdėstymas reiškia, kad langas yra visiškai uždengtas, o šviesai nepralaidus audinys efektyviai blokuoja saulės spindulius, apsaugo vidų nuo per didelio įkaitimo ir užtikrina visišką privatumą. Tai didelis diena-naktis roletų privalumas.

Papildomas diena-naktis roletų veikimo privalumas – galimybė sklandžiai reguliuoti šviesos tiekimą. Galite sustabdyti roletą bet kurioje vietoje, o tai leidžia gauti norimą apšvietimo lygį, priklausomai nuo individualių poreikių ir pageidavimų. Dėl to diena-naktis roletai yra itin lankstus sprendimas, leidžiantis lengvai reguliuoti apšvietimo sąlygas patalpoje dienos metu.

Šie roletai sujungia tradicinių žaliuzių ir užuolaidų savybes, siūlo modernų dizainą ir patogumą naudoti. Tai puikus pasirinkimas žmonėms, kurie nori kontroliuoti šviesą ir atmosferą savo namuose ar darbo vietoje, o tuo pačiu vertina eleganciją ir modernumą. Dėl to, kad roletai veikia dieną ir naktį, tai yra efektyvus sprendimas tiek estetiškai, tiek funkcionaliai, o platų ir išskirtinį jų asortimentą siūlo dextera.lt.

Galbūt susimąstėte, ar įmanoma juos visiškai pakelti? Tikrai, taip! Diena-naktis roletai gali būti pilnai pakelti, o tai praverčia įvairiose situacijose, pavyzdžiui, plaunant langus ar norint kiek įmanoma atverti erdvę. Iki galo pakėlus roletą, langas visiškai atsiskleidžia. Tačiau reikia atsiminti, kad tokios būklės roletai praranda dekoratyvines ir funkcines savybes.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

TAIP PAT SKAITYKITE