Reikės:
2 saujelių džiovintų baravykų;
0,5 svogūno;
1 kiaušinio;
125 mililitrų pieno;
300 gramų virtų grikių;
3 valgomųjų šaukštų miltų;
aliejaus (kepimui);
kelių šakelių čiobrelio;
žiupsnio baltųjų pipirų;
žiupsnio druskos.
Gaminimas. Džiovintus grybus (geriausia iš vakaro) užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite brinkti.
Grikius išvirkite.
Svogūną ir baravykus pasmulkinkite, pakepinkite keptuvėje su šlakeliu aliejaus.
Kiaušinį paplakite šakute, sumaišykite su pienu ir grikiais. Sudėkite kepintus grybus, suberkite miltus. Pagardinkite druska, pipirais ir susmulkintais čiobreliais. Gerai išmaišykite.
Kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Skanaus!